Det siger kunderne

Den bedste anbefaling jeg kan få er, når kunderne er så glade for det arbejde jeg udfører, at de har lyst til at skrive om forløbet og det de oplever. Det er rigtig rart.

Her kan du se hvad de siger om mig:

Da vi skulle have udført en tagudskifting inklusive 4 nye kviste med efterisolering, indhentede vi tilbud fra flere forskellige. Mick var ikke den billigste, men vi vurderede at han havde det bedste tilbud når vi også inkluderede vores tillid til at vi ville få en god løsning, hvor aftaler om tid, pris og kvalitet ville blive overholdt uden bøvl. Vores forventninger blev til fulde indfriet.

Opgaven forløb planmæssigt, alt blev udført som aftalt, alt skete i en god tone – og vi fik flere gode råd undervejs om hvorledes f.eks. kvistene skulle designes. Vi var så tilfredse, så vi efterfølgende anbefalede Mick til andre venner, der har haft samme gode oplevelse.

Vi har ved flere lejligheder fået lavet tømrerarbejde på vores hus af Mick Høyer. Senest i forbindelse med modernisering af et badeværelse. Det har altid været en fornøjelse: Håndværket er i top, den aftalte pris har holdt, og ikke mindst kan man regne med, at Mick Høyer dukker op til den aftalte tid.

Desuden er han et behageligt menneske, hvilket heller ikke er uden betydning, når man lukker fremmede ind i sit hjem.

Jeg har benyttet mig af Tømrermester Mick Høyer. Senest til en køkkenrenovering, og jeg må sige at her er kvalitet, service og godt håndværk et nøgleord. Mine varmeste anbefalinger!

Da vi fik skiftet vinduer i vores hus, blev dette arbejde udført af Mick i god kvalitet, til tiden og uden reelle gener under udførelsen. De justeringer, der ofte opstår i et byggeprojekt, fik vi rettet til undervejs i fint samarbejde. Med sit altid gode humør, var det en fornøjelse at have Mick i huset.

Faglig ekspertise, klare aftaler, som bliver overholdt, punktlighed og stor imødekommenhed og venlighed er egenskaber hos Mick Høyer, som giver et gnidningsløst og tillidsfuldt samarbejde, som vi har glædet os over hver gang Mick har udført arbejde for os.

Jeg har flere gange benyttet mig at Tømmermester Mick Høyer, hver gang med meget tilfredsstillende resultat. Både i tilbudssfasen, udførslen, og det færdige resultat har jeg været yderst tilfreds. Og så bliver alle tidsaftaler overholdt. Jeg kan på det varmeste anbefale Mick.

Firmaet har renoveret udvendig terrasse. Dette er gjort til vores fulde tilfredshed. Arbejdet blev udført ifølge aftale og indenfor aftalt tid.